Oudercoaching | Kindertolk |

OUDERCOACHING & KINDERTOLK

Spiegeltje, spiegeltje.. het gedrag van je kind.
Wat als je kind jouw spiegel is? 

Je hebt al van alles geprobeerd om je kind te helpen en weet niet zo goed meer wat je moet doen. Het gedrag van je kind raakt je en uiteindelijk raak je er ook zelf boos, verdrietig of geïrriteerd van. 

Maak jij je zorgen over wat er speelt bij je kind en ben jij op zoek naar meer verbinding met je kind? Of heb je opvoedingsvragen waar je zelf niet zo 1, 2, 3 uit komt?

Blend Kindercoaching helpt je hier graag bij! 

Ik vind het belangrijk om jou bij de coaching te betrekken. Jij bent als ouder namelijk een belangrijke, onmisbare schakel in het geheel. 

Hoe ik dit doe? Als pedagoog en kindertolk werk ik met de PresentChildÆ methode. Deze methode gaat ervan uit dat kinderen ons spiegelen en dat ze nooit zomaar iets doen: er zit altijd iets (goedbedoelds) achter. 

Denk maar eens goed na: dat je kind jou spiegelt heb je vast al eens ervaren… Kinderen kunnen jou als geen ander na doen, zorg er daarom voor dat je ze altijd iets geweldigs geeft om na te doen!

Durf jij op een andere manier naar je kind te kijken en ben je benieuwd welke boodschap je kind voor jou heeft? 

 Welke (vaak onbewust) blinde vlek jij hebt? Als jij hier zelf mee aan de slag gaat zal het gedrag van je kind ook veranderen! Kom langs voor een intakegesprek waarna ik met je bespreek wat je kind jou spiegelt. Je leert wat het gedrag van je kind jou wil zeggen. Durf je de uitdaging aan te gaan? Ontdek welke kansen er voor jou zijn om te groeien en vraag een kindertolkconsult aan! 

Kijk voor meer informatie op www.presentchild.nl.