Kindercoaching (4 – 14 jaar)

KINDERCOACHING 4 – 14 JAAR

Ik geloof erin dat ieder kind een unieke mix heeft van kwaliteiten en talenten. Deze kwaliteiten en talenten zitten soms (onbewust) zo goed verstopt, dat jij ze zelf nog niet gevonden hebt! Als kind sta je vaak nog heel dicht bij jezelf. Ik wil jou leren om impact te hebben door jezelf te zijn, door genoeg van jezelf te laten zien en door gelukkig te zijn (en geloof me, ook dit kun je leren). 

 

Dus: heb je een negatief zelfbeeld, een vol piekerhoofd of slaapproblemen? Ga je met tegenzin naar school of komt er op school niet uit wat erin zit? Ben je vaak boos of heb je iets vervelends mee gemaakt waarover je wilt praten? Voel je je alleen? Zou jij wel wat meer van jezelf willen laten zien?

Ik help je graag verder zodat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen. 

In een individueel coachingstraject ontdek je jouw kwaliteiten en valkuilen, en krijg je van mij praktische handvatten en tips.

Wat we precies gaan doen tijdens een coachtraject? Dat is voor iedereen anders. Ik sluit me aan bij wat jij leuk vindt en nodig hebt, want daar leer je het beste van! Soms is dit tekenen of lekker dagdromen in het zonnetje in de schommelstoel bij mij in de praktijk, met de honden wandelen of samen een balletje trappen om je zorgen, twijfels en frustraties eruit te schieten ☺ . 

Samen krijgen we grip op jouw emoties, maken we je weerbaarder en leer ik je omgaan met lastige of vervelende situaties, zodat jij (weer) vol zelfvertrouwen, power en eigenheid verder kunt!

Natuurlijk kun je bij mij voor heel veel vragen terecht. De meeste kinderen komen naar mij voor:

* (Faal-)Angsten, piekergedachten en volle hoofden
* Werken aan zelfvertrouwen
* (hoog)Gevoeligheid
* Overprikkeling, concentratieproblemen en/of motivatieproblemen
* Verwerken van moeilijke en verdrietige situaties
* Boosheid
* Pesten of gepest worden 

Herken jij jezelf in het bovenstaande of heb je misschien nog een andere vraag
Neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken of ik iets voor jou kan betekenen. 
En onthoud: je bent je emoties niet… je voelt ze! Je bént niet boos, je hébt boos.